Cryptoxygen Yeni Kripto Para Borsası

Cryptoxygen Yeni Kripto Para Borsası


Kripto para birimlerinin yaygınlaşmasıyla birlikte, dünya birçok çelişkiyle karşı karşıya kaldı. İnsanlar kripto paralarla ilgili ikiye ayrılmış durumda; bir grup kripto paraların gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğini söylerken, diğer grup da kripto paraların çöp olduğunu ve bir geleceğinin olmadığını düşünüyor. Bu konuda hangi tarafın doğru düşündüğünü tahmin edebilmek gerçekten zor (Benim şahsi fikrim gelecek kripto paraların olacağı yönünde).Biz bunları tartışırken bir yandan da kripto para teknolojileri eski problemlerine yeni çözümler bularak an ve an ilerleme katediyor. Çözülmesi gereken en büyük problemlerden bir tanesi de kripto para birimlerinin klasik fiat para birimlerine dönüştürülmesi. Bu klasik paraların dönüşümü esnasında yaşanan zorluklar ve fazla zaman alması konuları yüzünden kripto paralara insanların yönelmesi de biraz fazla zaman alabiliyor.
Bugün bahseceğimiz projenin adı Cryptoxygen (OXY2). Cryptoxygen platformu, halihazırda var olan kripto para borsalarının sorunlarını çözerek yeni bir borsa platformu oluşturmayı hedefliyor.
Cryptoxygen, Ocak 2019’da ICO’sunun, yatırımcıları için uygun sayılabilecek fiyatlarda ön satışlarına başlamış güzel bir blockchain tabanlı exchange projesidir. Bildiğiniz üzere ICOlar yatırımcılarına, proje piyasaya sunulmadan önce daha ucuza yatırım yapma imkanı sunar, heleki ön satıştan projeye dahil olduysanız, daha ucuza yatırım yapmış olursunuz. Bu borsanın coinine yatırım yapıp yapmama konusunda vereceğiniz karara, aşağıda yazacaklarım mutlaka etki edecektir.
Bu resim için metin sağlanmadı

Cryptoxygen, güvenli bir kripto para cüzdanına sahip bir ödeme çözümü platformudur. Güvenli olduğunu vurgulamamın sebebi, güvenliğin son zamanlarda borsaların karşı karşıya kaldığı en büyük sorun olması. Milyarlarca dolarlık para ve müşteri fonunun her zaman çalınma ihtimali olduğunu biliyoruz. Cryptoxygen, Avrupa’da düzenlenmiş ilk kripto para borsası olduğunu iddia ediyor. Bu düzenleme müşterilerin ve tüccarların platformda düzenlemeleri olmayan diğer platformlardan daha fazla güvenmesine yardımcı olacaktır. Bu düzenlemeler, fonların ve müşteri varlıklarının güvenliği için % 100 garanti olduğu anlamına geliyor.
Cryptoxygen, günümüzde en çok kullanılan ve popüler blockchain ağlarından biri olan Ethereum blockchain ağı üzerindeki projesini başlattı. Cryptoxygen, tokenı Cryptoxygen cüzdanı arasında % 0 işlem ve işlem ücreti karşılığında kullanılabildiği bu blockchain ağında kartını piyasaya sürdü. Bu tokena sahip olan her kullanıcı indirim işlemlerinden ve para çekme ücretlerinden faydalanacak. Tokenları ellerinde tutmak müşterilere çok daha fazla avantajlar da getirecek.
Cryptoxygen borsasında listeleme prosedürleri, proje temsilcisinin Cryptoxygen ekibiyle kolayca iletişim kurabileceği ve kısa sürede anlaşmayı tamamlayabildiği çok basit ve kolay bir şekilde halledilebilecek.
Bu resim için metin sağlanmadı
Platform kullanımı kolay bir arayüz, veri tablosu ve gerçek zamanlı fiyat takibi ile birlikte geliyor ve kullanıcıların kripto para birimi portföylerini yönetmelerini kolaylaştırıyor. Cüzdanlar ise kullanıcılarına en yüksek güvenliği sağlarken kripto para birimlerini saklamalarına, satın almalarına ve satmalarına izin veriyor.
Cryptoxygen, Avrupa pazar payının % 36’sına sahip lider bir elektronik markası olan Thomson Computers ile ortaklık kurdu. Cryptoxygen platformu doğrudan Thompson tarafından onaylanan bir bilgisayar sistemine entegre edilecektir. Yıllık yaklaşık 1 milyon Thomson entegre Cryptoxygen dizüstü bilgisayar ve bilgisayar sistemi satışıyla bu proje, her yıl 100.000 yeni kullanıcı elde edebilecek ve token kullanımının artmasına ve token değerlerinin yükselmesine yol açacaktır.
Bu resim için metin sağlanmadı

Token Bilgisi:
Token Adı: Cryptoxygen
Token Sembolü: OXY2
Token Türü: ERC20
Toplam Token Sayısı: 250,000,000
ICO’ ya katılmak için bu linki kullanabilirsiniz: https://www.cryptoxygen.io/#/
Bu resim için metin sağlanmadı

Cryptoxygen Borsa Özellikleri:

  • Kripto-kripto ve fiat-kripto işlemleri
  • Düşük ticaret maliyetleri
  • Online ticaret akademisi
  • Sosyal ticaret
  • Akış haberleri
  • Ticaret için şu an ilk başta 23 coin mevcut

Dijital kripto cüzdan:

  • Kripto paralarınızı en yüksek güvenlikle saklayabilirsiniz.
  • QR kodlarını kullanarak kripto para ve token gönderebilir ve alabilirsiniz.
  • Blockchain’teki transferlerinizi takip edebilirsiniz
  • Hesap makinesi ile işlem yapmadan hesap yapabilirsiniz.
Bu resim için metin sağlanmadı
Proje hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Linkler:

Bcointalk profile,, ( jitotomang )

Komentar

Postingan populer dari blog ini

2Ether adalah garpu Ethereum yang mengimplementasikan pembayaran gratis untuk uang digital dunia.

2Ether - A stable Ethereum fork with a suite of intuitive free tools for launching infrastructure projects and implementing digital payments

Cryptorobotics - новые возможности для бирж криптовалюты